SLAAPKAMERKASTEN

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stel je vraag

Home » Afgeschuinde kasten

Afgeschuinde kasten


NOTEBORN SWING

In veel slaapkamers zijn schuifdeuren populair, omdat ze zo efficiënt zijn. Heeft u de ruimte voor draaideuren, dan hebben wij Swing voor u. De draaideuren zijn mét greep of volledig greeploos leverbaar. De greeploze deur is voorzien van tip-on; een lichte druk tegen de deur en hij opent automatisch. Hoge draaideuren tot aan het plafond geven de kast een prachtige uitstraling, maar u kunt de kast ook lager uitvoeren. Zo kijkt u boven de kast wat dieper weg en blijft de kamer ruimtelijker.

NOVAMOBILI ALFA

Met deze kledingkast kunt u oplossingen afstemmen op elke ruimtevereisten en individuele behoeften, zoals ook onder schuinte van uw dak gemaakt. De Alfa kast kan volledig ingebouwd worden, tegen een muur of in een hoek geplaatst worden, kortom oneindig veel mogelijkheden. Deze kasten kunnen worden uitgevoerd in trendy houtdessins of volwassen kleuren, in mat of hoogglans. U zult ontdekken dat deze kasten functionaliteit en vormgeving tot in details kunnen combineren.

JONGWONEN COLLECTIE HOEKKAST ONDER DAKSCHUINTE

Maatwerk kastoplossingen voor elk budget, interieur en ruimte. Het werkt volgens een eenvoudig principe waarbij u volledig bepaalt hoe uw kast er uit gaat zien. Uiteraard blijven de kosten beheersbaar: tijdens het ontwerpen ziet u direct welke invloed bijvoorbeeld een andere materiaalkeuze heeft op het totale kostenplaatje. Elke keuze staat garant voor hoogwaardige kwaliteit. De keuze is aan u!

JONGWONEN COLLECTIE KASTENWAND TWEEZIJDIG AFGESCHUIND

Maatwerk kastoplossingen voor elk budget, interieur en ruimte. Het werkt volgens een eenvoudig principe waarbij u volledig bepaalt hoe uw kast er uit gaat zien. Uiteraard blijven de kosten beheersbaar: tijdens het ontwerpen ziet u direct welke invloed bijvoorbeeld een andere materiaalkeuze heeft op het totale kostenplaatje. Elke keuze staat garant voor hoogwaardige kwaliteit. De keuze is aan u!

NOTEBORN MATRIX

Matrix schuifdeuren zijn toepasbaar binnen elke ruimte. Schuine daken of grillige vormen, zijn geen enkel probleem. De schuifdeuren maken we van een slim profiel in aluminium of brons. Daarmee volgen we elke vorm die uw slaapkamer of zolder heeft. Wat u binnen het frame doet, is aan u. Laat de interieurarchitect in u vrij en maak een keuze uit de ruime collectie decors. Gaat u voor glas, hout, hoogglans zwart of toch liever voor vinyl? Matrix maakt het mogelijk.

NOTEBORN VICEVERSA 35

Het voordeel van maatwerk: hoe grillig de ruimte ook is, Noteborn past altijd. Neem zolderverdiepingen, die vaak als slaapkamer of voor opbergruimte worden gebruikt. Onder een schuine kap is een standaardkast verre van ideaal. Noteborn volgt het lijnenspel van uw dak en zorgt ervoor dat u zelfs het kleinste hoekje benut. Viceversa 35 heeft verschillende varianten: met ingelaten komgrepen, met lange of korte tubes als greep en een oneindig aantal combinatiemogelijkheden voor volle of gesegmenteerde deurvullingen. Viceversa 35 kan, als enige schuifdeurprogramma van Noteborn, ook afsluitbaar gemaakt worden.