SLAAPKAMERKASTEN

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stel je vraag

Home » Kast op maat schuine wand

N

Gratis inmeet- en adviesservice

N

Vooraf een 3D-ontwerp

N

Kasten op maat

Afgeschuinde kasten op maat voor een schuine wand

Met een afgeschuinde kast op maat kunt u ook van een schuine wand optimaal gebruikmaken. De kast wordt precies zo afgesteld dat deze perfect met de wand meeloopt, waardoor u de volledige hoogte van de wand kunt benutten. Natuurlijk zal dit in sommige plaatsen slechts een klein beetje extra opbergruimte opleveren, maar extra ruimte komt altijd van pas. Bovendien oogt een kast op maat van uw schuine wand zeer netjes en past deze perfect bij de rest van uw interieur.


Noteborn Swing kast op maat van een schuine wand

In veel slaapkamers zijn schuifdeuren populair, omdat ze zo efficiënt zijn. Voor een schuine wand is een op maat gemaakte kast met dit type deuren echter niet altijd ideaal. Heeft u de ruimte voor draaideuren, dan hebben wij Swing voor u. De draaideuren zijn mét greep of volledig greeploos leverbaar. De greeploze deur is voorzien van tip-on; een lichte druk tegen de deur en hij opent automatisch. De hoge draaideuren tot aan het plafond geven de kast een prachtige uitstraling, maar u kunt de kast ook lager uitvoeren. Zo kijkt u boven de kast wat dieper weg en blijft de kamer ruimtelijker.

Novamobili Alfa voor een schuine wand

Met deze kast kunt u oplossingen op maat afstemmen op elke ruimtevereisten en individuele behoeften, zoals ook onder uw schuine dak tegen de wand. De Alfa kast kan volledig ingebouwd worden, tegen een muur of in een hoek geplaatst worden, en biedt daarmee oneindig veel mogelijkheden. Deze kasten kunnen worden uitgevoerd in trendy houtdessins of volwassen kleuren, in mat of hoogglans. U zult ontdekken dat deze kasten functionaliteit en vormgeving tot in details kunnen combineren.

Hoekkast onder dakschuinte

Maatwerkkastoplossingen voor elk budget, interieur en ruimte, dat is wat u van JongWonen Kastsystemen kunt verwachten. Het werkt volgens een eenvoudig principe waarbij u volledig bepaalt hoe uw inbouwkast eruit gaat zien. Tijdens het ontwerpen kunt u bovendien de kosten goed in het oog houden, omdat u direct ziet welke invloed bijvoorbeeld een andere materiaalkeuze heeft op het totale kostenplaatje. Elke keuze staat garant voor een op maat gemaakte kast voor een schuine wand van hoogwaardige kwaliteit.

Tweezijdig afgeschuinde kastenwand

Het is ook mogelijk om een kast op maat te laten maken voor een schuine wand die aan twee zijden afloopt. Ideaal voor bijvoorbeeld een zolderkamer. Bij deze kastoplossing is het mogelijk om de deuren de volledige lengte van de muur mee te geven of juist wat open ruimte te houden. Welke optie het best werkt voor u, hangt van uw interieur en smaak af. Graag bespreken we met u de mogelijkheden om uw droomkast te realiseren.

Noteborn Matrix

Matrix schuifdeuren zijn toepasbaar binnen elke ruimte. Schuine daken of grillige vormen zijn geen enkel probleem voor deze op maat gemaakte wandkast. De schuifdeuren maken we van een slim profiel in aluminium of brons. Daarmee volgen we elke vorm die uw slaapkamer of zolder heeft. Wat u binnen het frame doet, is aan u. Laat de interieurarchitect in u vrij en maak een keuze uit de ruime collectie decors. Gaat u voor glas, hout, hoogglans zwart of toch liever voor vinyl? Matrix maakt het mogelijk om een kast voor een schuine wand volledig op maat te maken.

Noteborn Viceversa 35

Het voordeel van maatwerk: hoe grillig de ruimte ook is, Noteborn past altijd. Neem zolderverdiepingen, die vaak als slaapkamer of voor opbergruimte worden gebruikt. Onder een schuine kap is een standaardkast verre van ideaal. De Noteborn Viceversa 35 volgt het lijnenspel van uw dak en zorgt ervoor dat u zelfs het kleinste hoekje benut. Deze op maat gemaakte kast voor een schuine wand heeft verschillende varianten:

  • Met ingelaten komgrepen
  • Met lange of korte tubes als greep
  • Een oneindig aantal combinatiemogelijkheden voor volle of gesegmenteerde deurvullingen

De Viceversa 35 kan, als enige schuifdeurprogramma van Noteborn, ook afsluitbaar gemaakt worden.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Wilt u een kast op maat laten maken zodat deze perfect onder een schuine wand in uw woning past? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076-522 8533. Laat ons uw wensen weten, dan realiseren wij uw droomkast. Zo haalt u meer opbergruimte in huis die perfect bij de rest van uw interieur past.

Kasten