Vrijblijvende offerte

Voor elke kamer een passende kast.
Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons een bericht sturen.

Neem contact op

Home » Badkamerkast op maat Breda

N

Slaapkamerkasten

Van schuifdeurkast tot commode, wij maken het voor u!

N

Uitgebreid

Alles wat met opruimen in huis te maken heeft kunnen wij U leveren!

N

Parkeren

Er is gratis parkeergelegenheid aan de achterzijde van onze showroom!

Badkamerkast op maat Breda


Gaat u uw badkamer verbouwen en wilt u daarom een badkamerkast of ander badkamermeubel op maat laten maken door ons bedrijf in Breda? JongWonen Kastsystemen maakt graag een opbergruimte die geheel aan uw wensen voldoet. Wilt u hier enkel handdoeken in opbergen of wilt u ook ruimte hebben voor allerlei potjes en voorraden? Kom langs in onze grote showroom in het stadscentrum van Breda en vertel ons uw wensen.

Een badkamerkast of badkamermeubel geheel op maat laten maken door ons bedrijf in Breda nabij Tilburg

Van het materiaal tot de afmetingen en van de vorm tot de kleur, u bepaalt hoe de badkamerkast of het badkamermeubel op maat eruit moet komen te zien. Zodra wij een duidelijk beeld hebben ontvangen van uw wensen en verwachtingen, ontvangt u van ons een 3D-ontwerp van het object in de desbetreffende ruimte. Zo krijgt u een duidelijk beeld van het beoogde eindresultaat. Voldoet de badkamerkast die u op maat wilt laten maken door onze vakmensen in Breda toch niet helemaal aan uw verwachtingen? Dan kunnen we het ontwerp uiteraard aanpassen. Na het akkoord op het ontwerp en de offerte, gaat ons deskundige team aan de slag met de productie. Zo hoeft u maar één specialist in te schakelen voor het ontwerp, het advies, de productie én de levering. Dat is nog eens voordelig een badkamerkast op maat laten maken.

Altijd een op maat gemaakte kastoplossing

Naast een badkamerkast of badkamermeubel zijn er nog meer kastoplossingen die u op maat kunt laten maken door ons bedrijf in Breda nabij Tilburg. Ook kunt u voor op maat gemaakte binnendeuren kiezen. De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer u JongWonen Kastsystemen inschakelt. Zo rekent u onder andere op ons voor op maat gemaakte:

Bij elk van deze kasten ontvangt u maatwerk van uitstekende kwaliteit. Het op maat laten maken van een badkamerkast of badkamermeubel kunt u dan ook met een gerust hart aan ons overlaten.

Gratis parkeren

Tijdens uw bezoek aan onze showroom van 1000 m² parkeert u gratis aan de achterzijde van de Donkvaart. Let op! Aan de voorzijde van de winkelstraat Haagdijk kunt u enkel tegen betaling parkeren. Bel eventjes aan en wij halen de gespannen kettingen weg zodat u gratis kunt parkeren. Heeft u een vraag over het op maat laten maken van een badkamerkast of badkamermeubel? Neem gerust contact met ons op via 076-522 8533.

Kasten