Vrijblijvende offerte

Voor elke kamer een passende kast.
Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons een bericht sturen.

Neem contact op

Home » Boekenkast op maat Breda

N

Slaapkamerkasten

Van schuifdeurkast tot commode, wij maken het voor u!

N

Uitgebreid

Alles wat met opruimen in huis te maken heeft kunnen wij U leveren!

N

Parkeren

Er is gratis parkeergelegenheid aan de achterzijde van onze showroom!

Boekenkast op maat Breda


Wilt u uw collectie boeken netjes opbergen in een boekenkast op maat die wij in onze winkel in Breda voor u maken? Goede keuze! Zo weet u tenminste zeker dat de kast genoeg plek biedt voor al uw boeken. Uiteraard houdt JongWonen Kastsystemen rekening mee met veranderingen in uw boekencollectie. Heeft u al een idee hoe uw boekenkast op maat gemaakt moet worden? Denk bijvoorbeeld aan een specifiek materiaal, specifieke vorm of afmeting. Wij horen graag wat uw wensen zijn tijdens een persoonlijk gesprek in onze winkel te Breda.

Een boekenkast voor u op maat gemaakt in onze winkel in Breda

Wilt u enkel boeken opbergen in de boekenkast of moet er ook ruimte gecreëerd worden voor andere objecten zoals kunst en verlichting? De mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom nodigen wij u graag uit voor een gesprek in onze showroom zodat u uw wensen kenbaar kunt maken. Aan de hand van uw wensen en verwachtingen maken wij een 3D-ontwerp en plaatsen wij het object virtueel in uw interieur. Zo weet u precies of de boekenkast op maat aan uw wensen voldoet.

Gratis parkeergelegenheid

Komt u langs in onze showroom in Breda om uw wensen betreft de boekenkast op maat te bespreken? Dan parkeert u tijdens uw bezoek gratis aan de achterzijde van onze showroom. Dat is nog eens een voordelig bezoek. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 076-522 8533.

Kasten