WOONKAMERKASTEN

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stel je vraag

Home » Boekenkasten

Boekenkasten


JONGWONEN COLLECTIE BOEKENKASTEN

Maatwerk kastoplossingen voor elk budget, interieur en ruimte. Het werkt volgens een eenvoudig principe waarbij u volledig bepaalt hoe uw kast er uit gaat zien. Uiteraard blijven de kosten beheersbaar: tijdens het ontwerpen ziet u direct welke invloed bijvoorbeeld een andere materiaalkeuze heeft op het totale kostenplaatje. Elke keuze staat garant voor hoogwaardige kwaliteit. De keuze is aan u! Deze kasten zijn uitvoerbaar in diktes van 19, 28 en 38 mm. Qua materialen kunt u kiezen uit melamine, mat gelakt, extra mat gelakt, hoogglans gelakt, fineer, tal van houtsoorten, speciale decoren zoals metaal en leder etc.

JONGWONEN BOEKENKAST met LADDER 1

JONGWONEN BOEKENKAST 2

JONGWONEN BOEKENKAST 3

NOTEBORN BOEKENKAST 38³

Boekenkasten saai en stoffig? Niet met Noteborn!
38³ is een boekenkastsysteem dat bestaat uit volmaakte vakken van 38 x 38 x 38 cm. U bepaalt de hoogte en breedte, tot maximaal 6×6 vakken. Tevreden over de indeling? Kies per vak de kleur en invulling van de achterwand. Zo maakt u 38³ speels of sober en zo transparant als u dat wenst. Met 38³ is een oneindig aantal combinaties mogelijk. U kunt uw 38³ voorzien van deurtjes op elke willekeurige plek. Wilt u extra kleur, dan voegt u gelakt glas toe. Zowel de rug als de legvlakken kunt u voorzien van glazen plateaus in alle gewenste kleuren.

ABC REOLER QUADRANT

Quadrant is uniek door een verbinding middels een aluminium profiel. Hierdoor is het mogelijk met zeer dunne panelen een systeemkast te maken, geheel naar uw eigen ontwerp. Hierdoor kunt u de kast na het opbouwen anders indelen of het ontwerp van de hele kast veranderen. De MDF panelen zijn zeer sterk door de unieke constructie met een draagkracht van 25 kg. Verkrijgbaar in 2 tinten wit, antraciet, grijs en zwart of in 2 houtfineer soorten. Tegen meerprijs kan hij in alle RAL kleuren geleverd worden. Er zijn verschillende deuren en laden toe te voegen. Quadrant is geschikt om aan de wand te hangen maar kan ook op een plint, wielen of pootjes geleverd worden. De kast kan in 23, 33 of 42 cm diepte worden gemaakt en kunt u 3 dieptes in 1 kast combineren. Het is ook mogelijk uw eigen kast online te tekenen op http://www.abc-reoler.dk

Kasten