Vrijblijvende offerte

Voor elke kamer een passende kast.
Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons een bericht sturen.

Neem contact op

Home » Draaideurkast op maat Breda

N

Slaapkamerkasten

Van schuifdeurkast tot commode, wij maken het voor u!

N

Uitgebreid

Alles wat met opruimen in huis te maken heeft kunnen wij U leveren!

N

Parkeren

Er is gratis parkeergelegenheid aan de achterzijde van onze showroom!

Draaideurkast op maat Breda


Als u een draaideurkast op maat laat maken door onze winkel in Breda, wordt de ruimte in de kamer optimaal benut. Of u de kast nu laat installeren in uw slaapkamer, badkamer of elders in huis, een op maat gemaakte kast sluit altijd perfect aan op uw interieur. Deze biedt voldoende opbergruimte en kan variëren van een echte eyecatcher tot subtiel weggewerkte berging. Laat ons uw wensen weten, dan gaat JongWonen Kastsystemen graag voor u aan de slag.

Battistella Cinquanta: dé draaideurkast op maat, gemaakt bij ons in Breda

De Battistella Cinquanta is een compleet kastsysteem in vier hoogtematen, verschillende breedtematen en toepasbaar met draaideuren, vouwdeuren, schuifdeuren en hoekkastoplossingen. De Cinquanta is leverbaar in diverse neutrale tinten uitgevoerd in melamine. Dat maakt deze bij ons in Breda op maat gemaakte draaideurkast een hele mooie middenklasser met een inrichtingssysteem dat veel oplossingen te bieden heeft. Er zijn ook bijpassende nachtkasten, commodes en woonkamerkasten met deze serie te combineren.

Battistella Cinquanta 1

De Battistella Cinquanta 1 is een prachtige op maat gemaakte kast die als draaideurkast en schuifdeurkast geplaatst kan worden. Deze prachtige kast heeft een strak en modern design waarbij de deuren van vloer tot plafond lopen. Zo maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.

Battistella Cinquanta 2

Ook de Battistella Cinquanta 2 heeft een moderne en strakke afwerking. Deze kast is perfect geschikt om tegen een wand te plaatsen en zo de volledige muur te gebruiken om extra opbergruimte te creëren. Zoals op de afbeelding te zien is, is het zelfs mogelijk om er een deuropening in te bouwen. Met deze kast heeft u een prachtige doorloop naar de volgende ruimte.

Novamobili

Zoals alleen Italianen dat kunnen, combineert Novamobili stijlvol design met een betaalbare prijs. De eigenzinnige producten creëren ruimte voor liefhebbers van modern design. Deze kasten kunnen worden uitgevoerd in trendy houtdessins of volwassen kleuren, in mat of hoogglans. U zult ontdekken dat deze kasten functionaliteit en vormgeving tot in details kunnen combineren. Zo levert Novamobili linnenkasten, boekenkasten, roomdividers, wandmeubels en nog veel meer andere kasten.

Novamobili Alfa Curvo

De Alfa Curvo deuren zijn kwartronde- en halfronde modules. Verkrijgbaar in alle mat- of hoogglans gelakte kleuren. Ook kunnen we hoekopstellingen met ronde deuren realiseren. De kwartronde elementen en hoekmodules kunnen worden aangebouwd met Alfa deuren in verschillende breedtematen. Het kan worden uitgevoerd met de stenen, houten en glazen handvatten en metalen handvatten in de bronzen afwerking. Dat maakt deze op maat gemaakte draaideurkast een bijzonder sierlijke verschijning.

Kasten