SLAAPKAMERKASTEN

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stel je vraag

Draaideurkasten


BATTISTELLA CINQUANTA

Een compleet kastsysteem in vier hoogtematen, verschillende breedtematen en toepasbaar met draaideuren, vouwdeuren, schuifdeuren en hoekkastoplossingen. Cinquanta is leverbaar in diverse neutrale tinten uitgevoerd in melamine.…een hele mooie middenklasser met een inrichtingssysteem
die veel oplossingen te bieden heeft. Er zijn ook bijpassende nachtkasten, commodes en woonkamerkasten met deze serie te combineren.

BATTISTELLA CINQUANTA 1

BATTISTELLA CINQUANTA 2

BATTISTELLA CINQUANTA 3

NOVAMOBILI

Zoals alleen Italianen dat kunnen, combineert Novamobili stijlvol design met een betaalbare prijs. De eigenzinnige producten
creeëren ruimte voor liefhebbers van modern design. Deze kasten kunnen worden uitgevoerd in trendy houtdessins of volwassen kleuren, in mat of hoogglans. U zult ontdekken dat deze kasten functionaliteit en vormgeving tot in details kunnen combineren. Zo levert Novamobili linnenkasten, boekenkasten, roomdividers, wandmeubels en nog veel meer andere kasten.

NOVAMOBILI ALFA CURVO

De Alfa Curvo deuren zijn kwartronde – en halfronde modules. Verkrijgbaar in alle mat- of hoogglans gelakte kleuren. Ook kunnen we hoekopstellingen met ronde deuren realiseren. De kwartronde elementen en hoekmodules kunnen worden aangebouwd met Alfa deuren in verschillende breedtematen. Het kan worden uitgevoerd met de stenen, houten en glazen handvatten en metalen handvatten in de bronzen afwerking. Een bijzonder sierlijke verschijning.

NOVAMOBILI LIBERTY

De royale massa van deze draaideurkast Liberty – in een mat gelakte afwerking – wordt onderbroken door de kenmerkende
schuine snede van het handvat dat in de deur is gesneden. De kledingkast kan ingebouwd worden of al vrijstaande kast tegen een muur worden geplaatst.