SLAAPKAMERKASTEN

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stel je vraag

Home » Draaideurkast op maat

N

Gratis inmeet- en adviesservice

N

Vooraf een 3D-ontwerp

N

Kasten op maat

Draaideurkast op maat

Door een draaideurkast op maat te laten maken, wordt de ruimte in de kamer optimaal benut. Of u de kast nu laat installeren in uw slaapkamer, badkamer of elders in huis, een op maat gemaakte kast sluit altijd perfect aan op uw interieur. Deze biedt voldoende opbergruimte en kan variëren van een echte eyecatcher tot subtiel weggewerkte berging. Laat ons uw wensen weten, dan gaat JongWonen Kastsystemen graag voor u aan de slag.


Battistella Cinquanta: dé draairdeurkast op maat

De Battistella Cinquanta is een compleet kastsysteem in vier hoogtematen, verschillende breedtematen en toepasbaar met draaideuren, vouwdeuren, schuifdeuren en hoekkastoplossingen. De Cinquanta is leverbaar in diverse neutrale tinten uitgevoerd in melamine. Dat maakt deze op maat gemaakte draaideurkast een hele mooie middenklasser met een inrichtingssysteem dat veel oplossingen te bieden heeft. Er zijn ook bijpassende nachtkasten, commodes en woonkamerkasten met deze serie te combineren.

Battistella Cinquanta 1

De Battistella Cinquanta 1 is een prachtige op maat gemaakte kast die als draaideurkast en schuifdeurkast geplaatst kan worden. Deze prachtige kast heeft een strak en modern design waarbij de deuren van vloer tot plafond lopen. Zo maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.

Battistella Cinquanta 2

Ook de Battistella Cinquanta 2 heeft een moderne en strakke afwerking. Deze kast is perfect geschikt om tegen een wand te plaatsen en zo de volledige muur te gebruiken om extra opbergruimte te creëren. Zoals op de afbeelding te zien is, is het zelfs mogelijk om er een deuropening in te bouwen. Met deze kast heeft u een prachtige doorloop naar de volgende ruimte.

Novamobili

Zoals alleen Italianen dat kunnen, combineert Novamobili stijlvol design met een betaalbare prijs. De eigenzinnige producten creëren ruimte voor liefhebbers van modern design. Deze kasten kunnen worden uitgevoerd in trendy houtdessins of volwassen kleuren, in mat of hoogglans. U zult ontdekken dat deze kasten functionaliteit en vormgeving tot in details kunnen combineren. Zo levert Novamobili linnenkasten, boekenkasten, roomdividers, wandmeubels en nog veel meer andere kasten.

Novamobili Alfa Curvo

De Alfa Curvo deuren zijn kwartronde- en halfronde modules. Verkrijgbaar in alle mat- of hoogglans gelakte kleuren. Ook kunnen we hoekopstellingen met ronde deuren realiseren. De kwartronde elementen en hoekmodules kunnen worden aangebouwd met Alfa deuren in verschillende breedtematen. Het kan worden uitgevoerd met de stenen, houten en glazen handvatten en metalen handvatten in de bronzen afwerking. Dat maakt deze op maat gemaakte draaideurkast een bijzonder sierlijke verschijning.

Novamobili Liberty

De royale massa van deze op maat gemaakte draaideurkast Liberty – in een mat gelakte afwerking – wordt onderbroken door de kenmerkende schuine snede van het handvat dat in de deur is gesneden. De kledingkast kan ingebouwd worden of als vrijstaande kast tegen een muur worden geplaatst.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Bovengenoemde kasten zijn slechts enkele voorbeelden van de kasten die wij voor u kunnen maken. Laat ons uw wensen weten, dan maken wij een op maat gemaakte draaideurkast die aan al uw wensen voldoet. Hiervoor neemt u het best contact met ons op door te bellen naar 076-522 8533.

Kasten