WOONKAMERKASTEN

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stel je vraag

Home » Dressoir op maat
N

Gratis inmeet- en adviesservice

N

Vooraf een 3D-ontwerp

N

Kasten op maat

Dressoir op maat Tilburg

Een dressoir op maat door onze winkel nabij Tilburg past altijd perfect in uw interieur. Niet alleen qua stijl, maar ook wat betreft de vorm en de ruimte die dit meubelstuk inneemt in uw woonkamer of andere woonruimte. Kies voor een prachtig op maat gemaakt dressoir met moderne poten of ga voor een zwevend model met een strakke afwerking. Bespreek uw woonwensen met JongWonen Kastsystemen voor kastruimte die perfect bij uw interieur past.


In de Novamobili Day serie slaagt u gemakkelijk voor een prachtig dressoir op maat van onze winkel nabij Tilburg

Het programma Day van Novamobili bestaat uit strakke en speelse elementen die naar keuze staand of hangend aan te bouwen zijn. Het is leverbaar in standaardmaten en in diverse materialen zoals melamine. Daarnaast heeft u de keuze tussen mat gelakt en hoogglans gelakte afwerkingen. Prijstechnisch gezien is dit dressoir door de standaardmaten een zeer interessant kastenprogramma in vergelijking tot op maat gemaakte modellen.

Novamobili Day 1

De Novamobili Day 1 kenmerkt zich door strakke lijnen en een gedetailleerde afwerking met reliëf. Dit prachtige op maat gemaakte dressoir is een heus statement-piece voor uw interieur. Achter de deurtjes en lades heeft u genoeg opbergruimte en het oppervlak van dit dressoir biedt plaats om uw favoriete pronkstukken tentoon te stellen.

Novamobili Day 2

Dit op maat gemaakte dressoir heeft een warme uitstraling en moderne afwerking. De strakke lijnen zorgen voor rust en egaliteit, terwijl het warme hout een sfeervolle toevoeging aan uw interieur is. Ook dit dressoir biedt voldoende opbergruimte en genoeg plaats voor prachtige woondecoraties.

Novamobili Day 3

De Novamobili Day 3 is een strak en zwevend dressoir dat perfect in een modern interieur past. Ook in dit op maat gemaakte dressoir kunt u meer dan genoeg spullen kwijt. Dankzij de hangende vorm is het bovendien eenvoudig om onder het dressoir schoon te maken, waardoor u de ruimte gemakkelijker stofvrij houdt.

Novamobili Day 4

Ook dit op maat gemaakte dressoir is een echte aanwinst voor uw interieur. De Novamobili Day 4 heeft een speelse, maar strakke uitstraling en een moderne afwerking. Dit meubelstuk voegt net dat beetje extra toe aan uw interieur en sluit naadloos aan op een moderne inrichting.

Novamobili Day 5

De Novamobili Day 5 combineert houttinten met een matte of glanzende afwerking. Met dit op maat gemaakte dressoir haalt u het beste van twee werelden in huis. U voegt wat warmte toe aan uw interieur dankzij de houten afwerking en behoudt bovendien een strakke uitstraling. Ook dit meubelstuk biedt meer dan genoeg opbergruimte en plaats om uw geliefde decoraties onder de aandacht te brengen.

Informeer naar de mogelijkheden van een Novamobili dressoir

Spreken de op maat gemaakte dressoirs van Novamobili van dé kastenspecialist nabij Tilburg u aan? Neem contact met ons op door te bellen naar 076-522 8533 en informeer naar de mogelijkheden. Ook voor vragen of voor persoonlijk advies kunt u ons via dit telefoonnummer bereiken. Wij zorgen er graag voor dat uw kastruimte aansluit op uw wensen en de rest van uw interieur. Dat geldt voor de dressoirs die u bij ons kunt kopen, maar ook voor bijvoorbeeld onze badkamerkasten en keukenkasten.

Kasten