BERGRUIMTES

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stel je vraag

Home » Garderobekast op maat laten maken

N

Gratis inmeet- en adviesservice

N

Vooraf een 3D-ontwerp

N

Kasten op maat

Een garderobekast op maat laten maken in Tilburg

Wilt u een garderobekast of kledingkast op maat laten maken bij onze locatie nabij Tilburg? Dat is een goede keuze. Op die manier weet u zeker dat de kast perfect bij uw woning en uw interieur past. Bovendien zal de kast zo aan uw opbergwensen voldoen en de gewenste stijl hebben. Wanneer u JongWonen Kastsystemen inschakelt, bent u hiervan verzekerd. Kies er daarom voor om door ons een garderobekast of kledingkast op maat te laten maken voor uw woning in regio Tilburg.


Een garderobekast of kledingkast op maat laten maken in regio Tilburg

Wij leveren maatwerkkastoplossingen voor elk budget, interieur en iedere ruimte. Het werkt volgens een eenvoudig principe waarbij u volledig bepaalt hoe uw kast eruit gaat zien. Uiteraard blijven de kosten beheersbaar: tijdens het ontwerpen ziet u direct welke invloed bijvoorbeeld een andere materiaalkeuze heeft op het totale kostenplaatje. Elke keuze staat garant voor hoogwaardige kwaliteit. De keuze is aan u! De garderobekasten en kledingkasten die u door ons op maat laat maken, zijn uitvoerbaar in diktes van 19, 28 en 38 millimeter. Qua materialen kiest u uit onder andere melamine, mat gelakt, extra mat gelakt, hoogglans gelakt, fineer, tal van houtsoorten en speciale decoraties zoals metaal en leder.

JongWonen Garderobe 1

Deze prachtige garderobekast kunt u door ons op maat laten maken. De kast biedt genoeg hangruimte om jassen netjes op te hangen en heeft bovendien planken voor extra bergruimte. Daarnaast is de kast netjes weggewerkt achter een muur en sluit deze naadloos aan bij het interieur.

JongWonen Garderobe 2

Deze garderobe is wat kleiner van formaat en daarmee een ideale garderobekast om op maat te laten maken wanneer u minder ruimte heeft. Ook deze kast biedt genoeg ruimte om jassen netjes op te hangen en heeft planken waar u andere artikelen als sjaals netjes op kunt leggen.

JongWonen Garderobe 3

Dit voorbeeld past perfect bij de rest van het interieur. Dit komt doordat de planken van de garderobekast eenzelfde kleur als de vloer hebben. Dat is in uw interieur ook mogelijk. Geef uw wensen aan ons door, zoals de gewenste kastaccessoires. Zo kunt u door ons een garderobekast of kledingkast volledig op maat laten maken nabij Tilburg.

Elfa interieur

Niets is zo belangrijk voor de feel-good-factor als een geordend thuis. Want als alles keurig zijn plekje heeft, kunnen u en uw dierbaren zich op de mooie dingen van het leven concentreren. Uw kast moet passen bij uw levensstijl. Elfa is een systeem dat wordt gemonteerd aan een enkele hangrail. U bent vervolgens vrij in keuze van verschillende breedten, diepten en hoogten. Bovendien heeft u keuze uit de kleuren wit en titanium. Hierdoor past Elfa in ieder interieur.

Laat uw droomkast maken

Bij JongWonen in Breda, nabij Tilburg, kunt u een garderobekast of kledingkast op maat laten maken die volledig aan uw wensen voldoet. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor andere op maat gemaakte kastoplossingen, zoals afgeschuinde kasten en een complete renovatie van uw keukenkasten. Neem contact met ons op door te bellen naar 076-522 8533. Wij horen graag wat uw wensen en eisen zijn en bespreken vervolgens de mogelijkheden met u. Zo creëren wij uw droomkast.

Kasten