Vrijblijvende offerte

Voor elke kamer een passende kast.
Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons een bericht sturen.

Neem contact op

Home » Hoekkast op maat Breda

N

Slaapkamerkasten

Van schuifdeurkast tot commode, wij maken het voor u!

N

Uitgebreid

Alles wat met opruimen in huis te maken heeft kunnen wij U leveren!

N

Parkeren

Er is gratis parkeergelegenheid aan de achterzijde van onze showroom!

Hoekkast op maat Breda


Hoekkasten op maat gemaakt in Breda

Met een hoekkast op maat van onze winkel in Breda benut u optimaal de ruimte die u heeft. De ruimte in een hoek die anders verloren gaat, wordt met de kasten van JongWonen Kastsystemen handig gebruikt. Hiervoor passen we onder andere draaideursystemen toe. De mogelijkheden van een hoekkast op maat zijn werkelijk eindeloos. Lees verder en ontdek enkele voorbeelden van uw opties.

Kies voor een Shanghai hoekkast op maat van onze winkel in Breda

Een draaideurkast met elementen van 50 en 100 cm breedte die met of zonder laden en hoekkastmodules uitgevoerd kan worden. Deze op maat gemaakte hoekkast kunt u zo groot maken als u wilt en wordt geleverd in twee hoogtematen. Qua fronten kunt u kiezen uit diverse moderne kleuren in gelakt glas. Een betaalbaar alternatief waarbij de kwaliteit niet uit het oog verloren gaat.

Novamobili Alfa

Elegantie met oneindig veel mogelijkheden, dat is waar de Novamobili Alfa voor staat. De kast is géén eenvoudige opslag voor kleding, maar een belangrijk architectonisch element van de slaapkamer en het dagelijks gebruik. De op maat gemaakte hoekkast kenmerkt zich door prachtig Italiaans design en het aanbouwsysteem is in diversen breedte- en hoogtematen beschikbaar, in zowel rechte opstelling als hoekopstelling. Met een keuze uit ruim 20 verschillende fronten uitgevoerd in melamine, mat lak of hoogglans lak, kunt u uw eigen kastenwand samenstellen met talloze moderne grepen.

Novamobili Alfa Curvo

De Alfa Curvo deuren zijn kwartronde – en halfronde modules. Ze zijn verkrijgbaar in alle mat- of hoogglans gelakte kleuren. Ook kunnen we hoekopstellingen met ronde deuren realiseren. De kwartronde elementen en hoekmodules kunnen worden aangebouwd met Alfa deuren in verschillende breedtematen. De kast kan worden uitgevoerd met de stenen, houten en glazen handvatten en metalen handvatten in bronzen afwerking. Een bijzonder sierlijke verschijning.

Novamobili Alfa Curvo 1

De Novamobili Alfa Curvo 1 is slechts een voorbeeld van hoe een op maat gemaakte hoekkast van dit merk eruit kan zien. De kast vormt een organisch geheel met een speels effect. Het is een echte eyecatcher met de vormen die net even afwijken van de standaard. De golvende vorm zorgt voor een extra speciale uitstraling.

Novamobili Alfa Curvo 2

Deze op maat gemaakte hoekkast laat zien hoe uitgebreid de mogelijkheden werkelijk zijn wanneer u een Novamobili Alfa Curvo kast laat maken. Niet alleen maakt deze kast optimaal gebruik van de ruimte in de hoek van de kamer; de kast loopt ook nog eens rond en creëert als het ware een kleine scheidingswand of roomdivider.