Slaapkamerkasten

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stel je vraag

Home » Hoekkast op maat

N

Gratis inmeet- en adviesservice

N

Vooraf een 3D-ontwerp

N

Kasten op maat

Hoekkasten op maat gemaakt in Breda

Met een hoekkast op maat van onze winkel in Breda benut u optimaal de ruimte die u heeft. De ruimte in een hoek die anders verloren gaat, wordt met de kasten van JongWonen Kastsystemen handig gebruikt. Hiervoor passen we onder andere draaideursystemen toe. De mogelijkheden van een hoekkast op maat zijn werkelijk eindeloos. Lees verder en ontdek enkele voorbeelden van uw opties.


Kies voor een Shanghai hoekkast op maat van onze winkel in Breda

Een draaideurkast met elementen van 50 en 100 cm breedte die met of zonder laden en hoekkastmodules uitgevoerd kan worden. Deze op maat gemaakte hoekkast kunt u zo groot maken als u wilt en wordt geleverd in twee hoogtematen. Qua fronten kunt u kiezen uit diverse moderne kleuren in gelakt glas. Een betaalbaar alternatief waarbij de kwaliteit niet uit het oog verloren gaat.

Novamobili Alfa

Elegantie met oneindig veel mogelijkheden, dat is waar de Novamobili Alfa voor staat. De kast is géén eenvoudige opslag voor kleding, maar een belangrijk architectonisch element van de slaapkamer en het dagelijks gebruik. De op maat gemaakte hoekkast kenmerkt zich door prachtig Italiaans design en het aanbouwsysteem is in diversen breedte- en hoogtematen beschikbaar, in zowel rechte opstelling als hoekopstelling. Met een keuze uit ruim 20 verschillende fronten uitgevoerd in melamine, mat lak of hoogglanslak, kunt u uw eigen kastenwand samenstellen met talloze moderne grepen.

Novamobili Alfa Curvo

De Alfa Curvo deuren zijn kwartronde – en halfronde modules. Ze zijn verkrijgbaar in alle mat- of hoogglans gelakte kleuren. Ook kunnen we hoekopstellingen met ronde deuren realiseren. De kwartronde elementen en hoekmodules kunnen worden aangebouwd met Alfa deuren in verschillende breedtematen. De kast kan worden uitgevoerd met de stenen, houten en glazen handvatten en metalen handvatten in bronzen afwerking. Een bijzonder sierlijke verschijning.

Novamobili Alfa Curvo 1

De Novamobili Alfa Curvo 1 is slechts een voorbeeld van hoe een op maat gemaakte hoekkast van dit merk eruit kan zien. De kast vormt een organisch geheel met een speels effect. Het is een echte eyecatcher met de vormen die net even afwijken van de standaard. De golvende vorm zorgt voor een extra speciale uitstraling.

Novamobili Alfa Curvo 2

Deze op maat gemaakte hoekkast laat zien hoe uitgebreid de mogelijkheden werkelijk zijn wanneer u een Novamobili Alfa Curvo kast laat maken. Niet alleen maakt deze kast optimaal gebruik van de ruimte in de hoek van de kamer; de kast loopt ook nog eens rond en creëert als het ware een kleine scheidingswand of roomdivider.

Eindeloos combineren

Bij JongWonen Kastsystemen te Breda zijn de mogelijkheden eindeloos wanneer u een hoekkast op maat laat maken. Zo kunnen we de kast van diverse accessoires voorzien die het nog gemakkelijker maken om de ruimte overzichtelijk in te delen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kledinghouders en ladeverdelers. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor andere typen kasten, zoals dressoirs en garderobekasten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u een hoekkast op maat laten maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076-522 8533.

Kasten