Slaapkamerkasten

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stel je vraag

Hoekkasten


SHANGHAI

Een draaideurkast met elementen van 50 en 100 cm breedte kan met of zonder laden en hoekkastmodules uitgevoerd worden. Deze kast is oneindig aan te bouwen en wordt geleverd in 2 hoogtematen. Qua fronten kunt u kiezen uit diverse moderne kleuren in gelakt glas. Een betaalbaar alternatief waarbij de kwaliteit niet uit het oog verloren gaat.

NOVAMOBILI ALFA

Elegantie met oneindig veel mogelijkheden. De kast is géén eenvoudige opslag voor kleding, maar een belangrijk architectonisch element van de slaapkamer en het dagelijks gebruik. Novamobili, Italiaans design, aanbouwsysteem in diversen breedte- en hoogtematen, in zowel rechte opstelling als hoekopstelling mogelijk. Met een keuze uit ruim 20 verschillende fronten uitgevoerd in melamine, mat lak ofwel hoogglans lak kunt U uw eigen kastenwand samen stellen met talloze moderne grepen.

NOVAMOBILI ALFA CURVO

De Alfa Curvo deuren zijn kwartronde – en halfronde modules. Verkrijgbaar in alle mat- of hoogglans gelakte kleuren. Ook kunnen we hoekopstellingen met ronde deuren realiseren. De kwartronde elementen en hoekmodules kunnen worden aangebouwd met Alfa deuren in verschillende breedtematen. Het kan worden uitgevoerd met de stenen, houten en glazen handvatten en metalen handvatten in de bronzen afwerking. Een bijzonder sierlijke verschijning.

NOVAMOBILI ALFA CURVO 1

NOVAMOBILI ALFA CURVO 2