Vrijblijvende offerte

Voor elke kamer een passende kast.
Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons een bericht sturen.

Neem contact op

Home » Inbouwkast op maat Tilburg

N

Slaapkamerkasten

Van schuifdeurkast tot commode, wij maken het voor u!

N

Uitgebreid

Alles wat met opruimen in huis te maken heeft kunnen wij U leveren!

N

Parkeren

Er is gratis parkeergelegenheid aan de achterzijde van onze showroom!

Inbouwkast op maat Tilburg


Wilt u in uw slaapkamer een inbouwkast op maat laten maken nabij Tilburg? Ziet u het al voor u: al uw kledingstukken, schoenen en accessoires overzichtelijk in een prachtig opbergsysteem? JongWonen Kastsystemen realiseert het voor u! Laat uw wensen weten en wij zetten ze om in een prachtig eindresultaat.

Voorzie uw slaapkamer van een inbouwkast op maat nabij Tilburg

Een inbouwkast in uw slaapkamer op maat laten bouwen brengt veel voordelen met zich mee. Ten eerste ziet het slaapgedeelte er opgeruimder uit. Daarnaast kunt u eenvoudiger uw outfit samenstellen, omdat alles netjes in de inbouwkast in uw slaapkamer hangt. Heeft u al een specifiek materiaal in gedachten en hoe groot moet de inbouwkast voor uw slaapkamer worden? Kom langs in onze showroom, gevestigd in het stadscentrum van Breda, en maak uw wensen kenbaar. Hier ontdekt u de verschillende mogelijkheden voor een op maat gemaakte inbouwkast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verschillende accessoires en deuren, waaronder:

 

Vrijblijvend interieuradvies

Kom langs in onze showroom nabij Tilburg en ontvang vrijblijvend interieuradvies. Van dinsdag tot en met zaterdag bent u van harte welkom. Op donderdagavond zijn wij extra geopend. Wel vragen wij u om van tevoren even te bellen wanneer u gebruik wilt maken van deze extra openingsgelegenheid. Wij zijn te bereiken via 076-522 8533. Ook voor vragen of het opvragen van meer informatie over een inbouwkast op maat voor uw slaapkamer, kunt u naar eerdergenoemd telefoonnummer bellen. We staan u graag te woord.

 

Kasten