Vrijblijvende offerte

Voor elke kamer een passende kast.
Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons een bericht sturen.

Neem contact op

Home » Industriële binnendeur

N

Gratis inmeet- en adviesservice

N

Vooraf een 3D-ontwerp

N

Kasten op maat

Industriële binnendeur Breda


Heeft u altijd al een industriële binnendeur willen hebben en wilt u dat deze deur naadloos aansluit bij de rest van uw interieur? Laat deze deur dan op maat maken door JongWonen Kastsystemen.Ons bedrijf in Breda ontwerpt industriële binnendeuren in allerlei soorten en maten. Daarom kunnen we zeker een ontwerp maken dat perfect bij uw woonstijl past.

Een industriële binnendeur van een winkel uit Breda die perfect bij uw woonwensen past

Wilt u enkel een industriële binnendeur laten plaatsen of ook een glazen paneel? Door een complete wand te vervangen met een industriële schuifdeur creëert u meer openheid in uw interieur. Met het bijkomende voordeel dat u toch de mogelijkheid heeft om de ruimten van elkaar af te sluiten. Dat maakt een industriële binnendeur bijvoorbeeld ideaal als afscheiding tussen uw woonkamer en keuken. Wat voor u de ideale oplossing is, hangt natuurlijk af van de indeling van uw woning. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden om uw woonwensen te realiseren. Zo kunt u uit diverse glazen panelen kiezen en zijn er verschillende deursystemen beschikbaar. De deur kan onder andere als draaideur en als schuifdeur geplaatst worden. Ook heeft u de mogelijkheid om een deel van de deur ondoorzichtig te maken. Zo bepaalt u zelf hoeveel doorkijk er tussen de ruimten is.

Laat deuren of kasten op maat maken

Naast een industriële binnendeur kan ons bedrijf in Breda ook diverse kastsystemen op maat maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een op maat gemaakt dressoir of een praktische hoekkast? Laat ons uw woonwensen weten en wij realiseren ze voor u. Neem contact met ons op door te bellen naar 076-522 8533.

Kasten