INDUSTRIELE DEURSYSTEMEN

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stel je vraag

Home » Industriele schuifdeuren op maat

Industriële schuifdeur


INDUSTRIELE SCHUIFDEUREN OP MAAT

Industriële schuifdeuren zijn erg praktisch om te kopen door het feit dat ze geen ruimte nodig hebben voor de draaiing van de deur. Ideaal voor een kleinere ruimte! Het resulteert in meer ruimte in huis en oneindig veel mogelijkheden. Bovendien is dit type deur simpelweg een pareltje om te zien: schuifdeuren zijn uniek, origineel en decoratief. De deuren hangen aan een schuifsysteem, ofwel railsysteem, dat boven de deuropening bevestigd is. Ze hebben strakke lijnen en geven door de glazen panelen natuurlijk licht door. De zwarte metalen profielen van de deuren met glas zijn typerend voor de populaire industriële stijl en geven karakter aan de inrichting. Afhankelijk van de ruimte, de grootte van het deurgat en de wens van de klant kan gekozen worden voor dubbele of enkele schuifdeuren. Bij de keuze voor een dubbele schuifdeur worden twee railsystemen tegen elkaar gemonteerd, waar de deuren aan komen te hangen.

Industriële schuifdeur 1

Dit voorbeeld is een prachtige industriële schuifdeur om te kopen wanneer u twee ruimtes van elkaar af wilt kunnen sluiten zonder dat de verbinding verloren gaat. Door deze deuren in combinatie met een glazen wand te plaatsen, geeft dit een zeer ruimtelijk effect. Daarnaast is de keuken van de woonkamer afgesloten, waardoor met koken de geur niet door het hele huis heen trekt. Zo haalt u het beste van twee werelden in huis.

Industriële schuifdeur 2

Ook deze industriële schuifdeur is een prachtige optie om te kopen. De deur en bijpassende glazen panelen passen perfect bij de rest van het interieur. Het is een echte eyecatcher vanuit beide ruimtes, zonder dat deze de aandacht te veel trekt. Wanneer u wel van een industrieel accent houdt, is deze schuifdeur perfect.

Industriële schuifdeur 3

Door de andere plaatsing van het glas heeft deze deur al een hele andere uitstraling. Een kleine keuze maakt dus al een groot verschil wanneer u een industriële schuifdeur op maat gaat kopen. Wanneer u interesse heeft in deze schuifdeuren, maken we eerst een ontwerp dat bij de rest van de woning en uw interieur past. Wanneer u dit goedkeurt, plaatsen we de deur op vakkundige wijze.

Industriële schuifdeur 4

Het is ook mogelijk om een industriële schuifdeur die deels afgedicht is te kopen. Deze deur biedt een grote doorkijk, maar geeft ook net dat beetje meer privacy tussen twee ruimtes. Hoe hoog de afdichting is, bepaalt u uiteraard zelf. Laat ons uw wensen weten, dan ontwerpen we een deur die volledig aan uw wensen voldoet.

Industriële schuifdeur 5

Het is ook mogelijk om een industriële schuifdeur die deels afgedicht is te kopen. Deze deur biedt een grote doorkijk, maar geeft ook net dat beetje meer privacy tussen twee ruimtes. Hoe hoog de afdichting is, bepaalt u uiteraard zelf. Laat ons uw wensen weten, dan ontwerpen we een deur die volledig aan uw wensen voldoet.

Industriële schuifdeur 6

Kom langs in de showroom en bekijk enkele voorbeelden

Wat voor industriële schuifdeur wilt u graag kopen? Laat het ons weten door te bellen naar 076-522 8533. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Natuurlijk kunt u ook langskomen in onze 1000 m² grote showroom, waar u een aantal voorbeelden kunt bewonderen. Hier vindt u naast schuifdeuren ook onder andere kasten voor schuine wanden en industriële draaideuren.