Vrijblijvende offerte

Voor elke kamer een passende kast.
Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons een bericht sturen.

Neem contact op

Home » Inloopkast op maat Breda

N

Gratis inmeet- en adviesservice

N

Vooraf een 3D-ontwerp

N

Kasten op maat

Inloopkast op maat Breda


Menig vrouw droomt van een inloopkast op maat van ons bedrijf uit Breda. Al uw kledingstukken, tassen en schoenen overzichtelijk opgeborgen in een inloopkast op maat. Ziet u het al voor u? Laat uw droom realiseren door JongWonen Kastsystemen. Wij zijn de specialist op het gebied van kasten, in de breedste zin van het woord. Denk bijvoorbeeld aan slaapkamerkasten, bijkeukenkasten, kantoorkasten, schoenenkasten en inloopkasten.

Een inloopkast op maat ontwerpen doet u bij ons in Breda

Zodra u een bezoek brengt aan onze grote showroom in het stadscentrum van Breda, kunnen we beginnen met het ontwerpen van de inloopkast op maat. Maak uw wensen kenbaar en vertel ons wat uw verwachtingen zijn. Aan de hand van de verkregen informatie, maken we een 3D-ontwerp van de ruimte met de inloopkast op maat. Uiteraard is er ruimte voor aanpassingen. Gaat u akkoord met het ontwerp en de offerte, dan start ons bedrijf in Breda met de productie van een inloopkast op maat.

Eindeloze mogelijkheden

Wij kunnen werkelijk alles betreft opbergmogelijkheden voor u realiseren. Laat uw ideeën de vrije loop en vertel het ons. Heeft u enkel een globaal of nog geen idee? Geen probleem! Ons team denkt graag met u mee. Heeft u een vraag of ontvangt u graag meer informatie over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op via 076-522 8533.

Kasten