Slaapkamerkasten

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stel je vraag

Inloopkasten


NOTEBORN CROSS

Noteborn heeft u de keuze uit een stijlvol Classic interieur en een flexibel Cross interieur. Het Cross interieur is gebaseerd op een systeem van verticale profielen, waaraan op elke willekeurige plaats legplanken of garderobestangen kunnen worden bevestigd. Er bestaan geen beperkingen meer. U kunt Cross in iedere situatie toepassen. Van wand tot wand of gespannen tussen vloer en plafond. Zelfs onder schuine plafonds voelt Cross zich thuis. Cross kan met alle overige interieurelementen van Noteborn worden gecombineerd, zoals vrijstaande eilanden, accessoires en schoenenhouders.

NOTEBORN CROSS 1

NOTEBORN CROSS 2

ELFA

Een metalen schappensysteem dat zowel hangend als staand gemonteerd kan worden. Het is uitgevoerd in stalen profielen met een dubbelgraad verstelbaar profiel, zodat je de schappen op diverse hoogten kan ophangen. Een mooi flexibel systeem die toepasbaar is voor opbergmogelijkheden in alle ruimtes zoals inloopkast, garderobe, bijkeuken en garage. Je kan het uitbreiden met uitschuifbare manden in diverse hoogte- en breedte maten.

NOTEBORN FLEX

Flexibiliteit begint van binnen. Het is het vermogen om niet vast te klampen aan bestaande ideeën, maar steeds opnieuw op zoek te gaan naar nieuwe oplossingen. Flex is een interieurprogramma dat afscheid neemt van traditionele systemen met zijwanden. Het resultaat is een kast met een uitgesproken open karakter en maximale ontwerpvrijheid.

NOTEBORN INTERIEUR 22 mm

Het hart van elke Noteborn maatwerkkast wordt gevormd door het interieur. Met het Classic interieur heeft u vrij spel in maatvoering, decors en zelfs de dikte van de legplanken of zijpanelen. Dankzij deze vrijheid bent u in staat om een geheel eigen karakter aan uw interieur te geven. Naast de uitgebreide mogelijkheden van lades op maat, schoenenrek en een uittrekbare legplank kunt u het interieur ook aanvullen met diverse praktische accessoires als een dassenrek of pantalonrek.

Kasten