Diversen

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stel je vraag

Home » Kast accessoires

Kast accessoires


SCHOENENREK DRAAICARROUSEL

Een uitschuifbaar schoenenrek met plaats voor maar liefst 42 schoenen. Door het draaibare geheel en te gebruiken aan twee zijden, kunt u alle schoenen keurig opruimen en heeft u een overzichtelijk geheel bij het kiezen van uw schoenen. De schappen zijn in hoogte verstelbaar, zodat zowel lage als hoge schoenen goed plaatsbaar zijn. Voor het plaatsen van deze draaicarrousel heeft u een ruimte nodig van 80 cm breed x 170 cm hoog x 35 cm diep.

PANTALONREK 1

Een uitschuifbare pantalonrek met softclosing en anti-slip coating voor 18 broeken kan niet in uw kast ontbreken. Een handige oplossing om uw pantalons netjes op te hangen.

PANTALONREK 2

Een luxe uittrekbare pantalonrek voor 10 broeken van chroom. Een handige oplossing om uw pantalons netjes op te hangen.

KLEDINGHOUDER

Een uittrekbare kledingbehouder met softclosing is erg handig in uw kast. Een slimme oplossing om uw kleding netjes op te hangen met een belastbaarheid tot 15 kg. Vooral voor kasten met een geringe diepte biedt deze houder een ideale oplossing.

KLEDINGLIFT

Een uittrekbare kledinglift is een ideale oplossing in uw kast. Een trap is niet meer nodig om dit gedeelte van uw kast te bereiken, via de uitrekstang trekt u soepel het complete rek naar uw toe. Een slimme mogelijkheid om uw kleding hoog op te hangen en zo de gehele kastruimte goed te benutten. Ergonomisch gezien een fijne oplossing. Deze lift heeft een belastbaarheid tot 10 kg.

LADEVERDELER

 

Kasten