Vrijblijvende offerte

Voor elke kamer een passende kast.
Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons een bericht sturen.

Neem contact op

Home » Kast op maat woonkamer Breda

N

Slaapkamerkasten

Van schuifdeurkast tot commode, wij maken het voor u!

N

Uitgebreid

Alles wat met opruimen in huis te maken heeft kunnen wij U leveren!

N

Parkeren

Er is gratis parkeergelegenheid aan de achterzijde van onze showroom!

Kast op maat woonkamer Breda


Voor het realiseren van een kast op maat voor uw woonkamer, slaapkamer, kantoor of badkamer schakelt u ons bedrijf te Breda in. JongWonen Kastsystemen is de specialist op het gebied van het ontwerpen, produceren en leveren van opbergmogelijkheden. U vindt onze grote showroom aan de Haagdijk in Breda. Hier staat ons enthousiaste team van dinsdag tot en met zaterdag voor u klaar.

Een kast op maat maken voor woonkamer, slaapkamer of badkamer doen wij in Breda

Of u nu een kast op maat wilt laten maken voor de woonkamer, slaapkamer of badkamer, geen aanvraag is te complex voor ons bedrijf in Breda. Ons team aan specialisten is benieuwd naar uw wensen. Maak ze kenbaar tijdens een persoonlijk gesprek in onze showroom en ontvang een 3D-ontwerp. Via ons eigen tekenprogramma kunnen wij u een helder beeld geven van het beoogde eindresultaat. Gaat u akkoord met het ontwerp, dan ontvangt u van ons een heldere offerte.

Doe online inspiratie op

Benieuwd naar onze gerealiseerde projecten en de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje op onze website. Vol inspiratie bezoekt u onze winkel. Wij zijn benieuwd hoe u de kast op maat voor uw woonkamer graag voor u ziet. Voor vragen en het opvragen van meer informatie kunt u contact opnemen via 076-522 8533.