Vrijblijvende offerte

Voor elke kamer een passende kast.
Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons een bericht sturen.

Neem contact op

Home » Kasten Breda

N

Slaapkamerkasten

Van schuifdeurkast tot commode, wij maken het voor u!

N

Uitgebreid

Alles wat met opruimen in huis te maken heeft kunnen wij U leveren!

N

Parkeren

Er is gratis parkeergelegenheid aan de achterzijde van onze showroom!

Kasten Breda


JongWonen Kastsystemen is de specialist op het gebied van kasten in Breda. Van badkamerkasten tot schoenenkasten en van inloopkasten tot kasten voor op kantoor. Uw opbergwensen laat u realiseren door ons team aan specialisten. Wij zijn benieuwd naar uw verwachtingen.

Kasten op maat gemaakt voor uw pand in Breda of omgeving

Of het nu om een woning of kantoorpand gaat, u wilt uw spullen op een nette manier op kunnen bergen. Daarom kiest u voor de kasten van JongWonen Kastsystemen uit Breda. Wij maken uw kasten namelijk helemaal op maat. Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment:

Geen aanvraag is ons te complex. Kom langs in onze grote showroom in Breda en laat een 3D-ontwerp maken. Via ons eigen tekenprogramma kunnen we zelfs de beoogde ruimte natekenen zodat u een duidelijk beeld krijgt van het gewenste eindresultaat.

Gratis parkeergelegenheid

Brengt u een bezoek aan onze showroom? Dan parkeert u gratis voor de deur. Het enige wat u hoeft te doen is even aan te bellen zodat we parkeerruimte voor u kunnen creëren. Onze showroom is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Op donderdagavond hebben we een extra koopavond op afspraak. Wilt u een afspraak maken? Bel dan even naar 076-522 8533.