Vrijblijvende offerte

Voor elke kamer een passende kast.
Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons een bericht sturen.

Neem contact op

Home » Kasten Breda

N

Slaapkamerkasten

Van schuifdeurkast tot commode, wij maken het voor u!

N

Uitgebreid

Alles wat met opruimen in huis te maken heeft kunnen wij U leveren!

N

Parkeren

Er is gratis parkeergelegenheid aan de achterzijde van onze showroom!

Kasten op maat in Breda


 

JongWonen Kastsystemen is de specialist op het gebied van kasten in Breda. Van badkamerkasten tot schoenenkasten en van inloopkasten tot kasten voor op kantoor; elke kast ontwerpen we op maat aan de hand van uw opbergwensen. Deze laat u realiseren door ons team aan specialisten. Als kastenexpert in Breda zijn wij benieuwd naar uw verwachtingen.

 

Op maat gemaakte kasten voor uw pand in Breda of omgeving van dé kastenexpert

Of het nu om een woning of kantoorpand gaat, u wilt uw spullen op een nette manier op kunnen bergen. Daarom kiest u voor de kasten van dé kastenexpert uit Breda: JongWonen Kastsystemen. Wij maken uw kasten namelijk geheel op maat. Aan de hand van een persoonlijk advies en onze kleur- en materiaalstalen maakt u een weloverwogen keuze. Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment:

Geen aanvraag is ons te complex. Kom langs in onze grote showroom in Breda en laat een 3D-ontwerp van uw kasten maken. Via ons eigen tekenprogramma tekenen we zelfs de beoogde ruimte na, zodat u een duidelijk beeld krijgt van het gewenste eindresultaat.

 

Maak gebruik van onze gratis parkeergelegenheid

Brengt u een bezoek aan de showroom van dé kastenexpert in Breda? Dan parkeert u gratis voor de deur. Het enige wat u hoeft te doen is even aan te bellen zodat we parkeerruimte voor u kunnen creëren. Onze showroom is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Op donderdagavond hebben we een extra koopavond op afspraak. Wilt u een afspraak maken? Bel dan even naar 076-522 8533. Het is tevens mogelijk om de beschikbare ruimte voor uw kasten gratis door ons te laten opmeten in uw woning in Breda of omgeving.

 

 

Kasten