Vrijblijvende offerte

Voor elke kamer een passende kast.
Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons een bericht sturen.

Neem contact op

Home » Kasten Roosendaal

N

Slaapkamerkasten

Van schuifdeurkast tot commode, wij maken het voor u!

N

Uitgebreid

Alles wat met opruimen in huis te maken heeft kunnen wij U leveren!

N

Parkeren

Er is gratis parkeergelegenheid aan de achterzijde van onze showroom!

Kasten Roosendaal


Wilt u nieuwe kasten voor uw pand in Roosendaal aanschaffen? Breng dan eens een bezoek aan dé expert in kastinrichting in Breda. JongWonen Kastsystemen realiseert allerlei opbergwensen. Van een complex televisiemeubel tot een boekenkast en van een schoenenkast tot een inloopkast. Voor elke aanvraag bieden wij een passende en unieke oplossing.

 

Kasten op maat gemaakt in de omgeving van Roosendaal

Woont u in Roosendaal of omgeving en wilt u kasten op maat laten maken door een kastenspecialist? Op nog geen halfuur rijden vindt u onze grote showroom in het stadscentrum van Breda. In de 1000 m² aan kastinspiratie, vindt u gegarandeerd de kasten die u in uw woning nabij Roosendaal wilt plaatsen. Nog geen idee? Vraag dan om deskundig advies van onze interieurspecialisten. Samen gaan we om tafel zitten en brengen uw wensen en verwachtingen in kaart. Aan de hand van de verkregen gegevens maken we een 3D-ontwerp zodat u een duidelijk beeld krijgt van het beoogde eindresultaat. Gaat u akkoord? Dan kunt u uw nieuwe kasten van dé kastendeskundige binnen de kortste keren thuis verwachten.

Kasten van gerenommeerde merken voor uw woning te Roosendaal

Onder andere Ubica, Wiemann, Kluskens, JongWonen collectie, Hãfele, Clei en Avanti maken deel uit ons uitgebreide assortiment. Alvast inspiratie opdoen voordat u in onze showroom langskomt? Bekijk dan eens onze afgeronde projecten online. Heeft u een vraag of ontvangt u graag meer informatie? Bel ons gerust op het telefoonnummer 076-522 8533.