Vrijblijvende offerte

Voor elke kamer een passende kast.
Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons een bericht sturen.

Neem contact op

Home » Kastenspeciaalzaak Breda

N

Slaapkamerkasten

Van schuifdeurkast tot commode, wij maken het voor u!

N

Uitgebreid

Alles wat met opruimen in huis te maken heeft kunnen wij U leveren!

N

Parkeren

Er is gratis parkeergelegenheid aan de achterzijde van onze showroom!

Kastenspeciaalzaak in Breda


Bij onze kastenspeciaalzaak in Breda, nabij Tilburg, heeft u ruime keuze uit kasten voor alle denkbare ruimtes in uw woning of bedrijfsruimte. Zo vindt u bij ons oplossingen voor uw slaapkamer en woonkamer, maar ook voor uw kantoor, garage of washok. Onze maatwerkproducten bieden bovendien uitkomst bij schuine wanden. Laat de experts van onze kastenspeciaalzaak uw kastenwand gratis inmeten om uw ruimte in Breda of Tilburg optimaal te benutten!

 

Keuze uit een standaardoplossing of maatwerk bij onze kastenspeciaalzaak in Breda

U bent van harte welkom in de showroom van onze kastenspeciaalzaak in het centrum van Breda, die tevens snel en goed bereikbaar is vanuit Tilburg. In de showroom van dé kastenspecialist van wel 1000 m² vindt u een standaardassortiment met uiteenlopende merken. Kies bijvoorbeeld voor een mooie kast van ABC Reoler, Battistella, Elfa, IstareLundia of Softline. Kiest u liever voor een maatwerkoplossing met alle vrijheid om zelf de afmetingen, het materiaal en de kleuren te bepalen? Dan helpen we u graag op de volgende manier:

  • Tijdens een kennismakingsgesprek luistert een kastendeskundige naar de wensen en verwachtingen voor uw nieuwe kast en ontvangt u persoonlijk advies;
  • Onze tekenaars gaan vervolgens aan de slag met een 3D-ontwerp, zodat u een impressie ontvangt van het eindresultaat;
  • We stellen een vrijblijvende offerte voor u op;
  • Als de kast naar wens is, wordt deze op maat geproduceerd en haalt u deze vervolgens op bij onze kastenspeciaalzaak in Breda, nabij Tilburg, of leveren wij deze bij u thuis.

 

Kom langs in onze showroom van dinsdag tot en met zaterdag

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze kastenspeciaalzaak voor uw woning of bedrijfsruimte in Breda, Tilburg of omstreken? Of wenst u meer informatie over onze maatwerkoplossingen voor bijvoorbeeld uw woonkamer of keuken? Bezoek dan onze showroom van dinsdag tot en met zaterdag of maak een vrijblijvende afspraak voor een kast op maat. Dit kan telefonisch via 076-522 8533. Via dit telefoonnummer of het contactformulier op onze website vraagt u bovendien onze gratis inmeet- en adviesservice aan.

 

 

Kasten