Vrijblijvende offerte

Voor elke kamer een passende kast.
Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons een bericht sturen.

Neem contact op

Home » Kastenspecialist

N

Slaapkamerkasten

Van schuifdeurkast tot commode, wij maken het voor u!

N

Uitgebreid

Alles wat met opruimen in huis te maken heeft kunnen wij U leveren!

N

Parkeren

Er is gratis parkeergelegenheid aan de achterzijde van onze showroom!

Dé kastenspecialist nabij Tilburg


 

Als dé kastenspecialist van Breda, nabij Tilburg, creëert JongWonen Kastsystemen opbergruimte voor elke ruimte in uw woning, kantoor- of bedrijfspand. In onze showroom van 1000 m² heeft u keuze uit een standaardassortiment, maar we realiseren als dé kasten specialist in Breda ook graag een maatwerkoplossing.

 

Altijd een maatwerkoplossing bij dé kastenspecialist nabij Tilburg

Met de gratis inmeet- en adviesservice van dé kastenspecialist nabij Tilburg, bent u er zeker van dat uw nieuwe kast perfect aansluit op uw ruimte. Daarom kiest u voor dé kasten specialist van Breda. Zelfs voor schuine wanden vindt u bij ons een maatwerkoplossing. Ons assortiment bestaat uit kasten, deuren en overige meubels voor alle denkbare ruimtes. Denk bijvoorbeeld aan oplossingen voor:

Bovendien kunt u bij ons terecht voor handige accessoires voor uw kast, zoals een schoenen- of pantalonrek of ledverlichting. Dit biedt u de mogelijkheid om uw spullen nog beter te ordenen. Bent u nog niet helemaal zeker hoe uw nieuwe kast eruit moet komen te zien? Aan de hand van kleur- en materiaalstalen komt u erachter wat het best past bij uw woning en creëert onze kasten specialist in Breda de ideale kast voor u.

 

Laat u vrijblijvend informeren

Wilt u graag een kast op maat maken of gaat u voor het standaardassortiment van de kastenspecialist nabij Tilburg? In beide gevallen kiest u voor kwaliteitskasten van bekende merken zoals Bruynzeel, Softline, Wiemann en zelfs onze eigen JongWonen-collectie. Laat u door dé kasten specialist in Breda informeren over de mogelijkheden voor uw ruimte door onze medewerkers. Kom langs in onze winkel in Breda of bel naar 076-522 8533 voor een afspraak. Voor de deur van ons pand kunt u bovendien gratis parkeren!

Kasten