Vrijblijvende offerte

Voor elke kamer een passende kast.
Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons een bericht sturen.

Neem contact op

Home » Keukenrenovatie Breda

N

Slaapkamerkasten

Van schuifdeurkast tot commode, wij maken het voor u!

N

Uitgebreid

Alles wat met opruimen in huis te maken heeft kunnen wij U leveren!

N

Parkeren

Er is gratis parkeergelegenheid aan de achterzijde van onze showroom!

Keukenrenovatie Breda


Een complete keukenrenovatie in Breda

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om een complete keukenrenovatie uit te voeren in uw woning in Breda. Wanneer de keuken constructief gezien nog intact is en de apparatuur nog perfect functioneert, is dit echter zonde. Dan is het een beter idee om de keukenkastjes en keukendeurtjes te laten renoveren dan om een complete renovatie uit te voeren. Zo krijgen uw laden en deurfronten de juiste kleur, het goede model of de sfeer die u voor ogen heeft, zonder dat u een kapitaal uitgeeft aan een nieuwe keuken.

Een keukenrenovatie in Breda waarbij de kosten beheersbaar blijven

Ten opzichte van een complete keukenrenovatie in Breda nabij Tilburg blijven de kosten van een renovatie van uw keukendeurtjes of keukenkast zeer beheersbaar. Tijdens het ontwerpen ziet u direct welke invloed het veranderen van bijvoorbeeld de materiaalkeuze heeft op de totale kosten. Over het algemeen is een keukenrenovatie in Breda in ongeveer één tot twee dagen te realiseren. Het renoveren van uw keukenkastjes is dus niet alleen betaalbaar, maar gebeurt ook nog eens snel. Wilt u meer in huis renoveren dan uw keukenkastjes? Ook dan kunt u op ons rekenen, want wij leveren ook op maat gemaakte:

 

Eindeloos veel mogelijkheden voor het renoveren van uw keukenkastjes

Wanneer u ervoor kiest om door JongWonen Kastsystemen nabij Tilburg uw keukendeurtjes of keukenkast een renovatie te laten ondergaan, heeft u eindeloos veel mogelijkheden. Wat de fronten betreft heeft u de keuze uit onder andere melamine, diverse lakken, fineer, tal van houtsoorten en speciale decoraties zoals metaal en leder. Ook kunnen we uw keukenbladen vervangen, eventueel inclusief spoelbak en kraan. Hiervoor hebben we een speciale collectie van bladen die vochtresistent zijn. Er is hierbij volop keuze in materialen, zoals hpl, corian, graniet, composiet, hout, natuursteen, fenix, keramiek, light beton en rvs. Ook wat de handgrepen betreft heeft u bij een renovatie van uw keukenkast of keukendeurtjes tal van keuzes. Er zijn meer dan 100 modellen die u kunt toepassen om uw keukenrenovatie in Breda compleet te maken.

Renovatie van uw keukenkast en keukendeurtjes

Wilt u ook een keukenrenovatie in Breda uit laten voeren door JongWonen Kastsystemen en op die manier uw keukendeurtjes en keukenkast een upgrade geven? Neem contact met ons op door te bellen naar 076-522 8533 en informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag bij het verwezenlijken van uw droomkeuken.

Kasten