Keukenrenovatie

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stel je vraag

Home » Keukenrenovatie Breda
N

Gratis inmeet- en adviesservice

N

Vooraf een 3D-ontwerp

N

Kasten op maat

Een complete keukenrenovatie in Breda


Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om een complete keukenrenovatie uit te voeren in uw woning in Breda of Tilburg. Wanneer de keuken constructief gezien nog intact is en de apparatuur nog perfect functioneert, is dit echter zonde. Dan is het een beter idee om de keukenkastjes of keukenkast en keukendeurtjes te laten renoveren door onze specialisten in Breda, nabij Tilburg, dan om een complete renovatie uit te voeren. Zo krijgen uw laden en deurfronten de juiste kleur, het goede model of de sfeer die u voor ogen heeft, zonder dat u een kapitaal uitgeeft aan een nieuwe keuken.

Een keukenrenovatie in Breda waarbij de kosten beheersbaar blijven

Ten opzichte van een complete keukenrenovatie, blijven de kosten van een renovatie van uw keukendeurtjes of keukenkast door onze winkel in Breda, nabij Tilburg, zeer beheersbaar. Tijdens het ontwerpen ziet u direct welke invloed het veranderen van bijvoorbeeld de materiaalkeuze heeft op de totale kosten. Over het algemeen is het renoveren van uw keukenkastjes in Breda in ongeveer één tot twee dagen te realiseren. Een renovatie is dus niet alleen betaalbaar, maar gebeurt ook nog eens snel. Wilt u meer in uw woning in Breda of omgeving renoveren dan alleen uw keukenkastjes? Ook dan kunt u op ons rekenen, want wij leveren ook op maat gemaakte:

Eindeloos veel mogelijkheden voor het renoveren van uw keukenkastjes in Breda

Wanneer u ervoor kiest om door JongWonen Kastsystemen, nabij Tilburg, uw keukendeurtjes of keukenkast een renovatie te laten ondergaan, heeft u eindeloos veel mogelijkheden. Wat de fronten betreft heeft u de keuze uit onder andere melamine, diverse lakken, fineer, tal van houtsoorten en speciale decoraties zoals metaal en leder. Ook kunnen we uw keukenbladen vervangen, eventueel inclusief spoelbak en kraan. Hiervoor hebben we een speciale collectie van bladen die vochtresistent zijn. Er is hierbij volop keuze in materialen, zoals hpl, corian, graniet, composiet, hout, natuursteen, fenix, keramiek, light beton en rvs. Ook wat de handgrepen betreft heeft u bij een renovatie van uw keukenkast of keukendeurtjes bij onze winkel nabij Tilburg tal van keuzes. Er zijn meer dan honderd modellen die u kunt toepassen om uw keukenrenovatie in Breda, Tilburg of omstreken compleet te maken.

Kies voor een upgrade van uw keuken

Wilt u ook een keukenrenovatie in Breda of Tilburg uit laten voeren door JongWonen Kastsystemen en op die manier uw keukendeurtjes en keukenkast een upgrade geven? Neem contact met ons op door te bellen naar 076-522 8533 en informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag bij het verwezenlijken van uw droomkeuken.

Voor renovatie

Na renovatie

Voor renovatie

Na renovatie

Kasten