Vrijblijvende offerte

Voor elke kamer een passende kast.
Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons een bericht sturen.

Neem contact op

Home » Kledingkasten op maat gemaakt Breda

N

Gratis inmeet- en adviesservice

N

Vooraf een 3D-ontwerp

N

Kasten op maat

Kledingkasten op maat gemaakt nabij Breda


In de afgelopen jaren hebben wij verschillende kledingkasten op maat gemaakt in ons filiaal in Breda. Van een eenvoudig kastsysteem tot een grote inloopkast. Geen project is te complex voor JongWonen Kastsystemen. Bekijk de mogelijkheden eens online of kom langs in de showroom van 1000 m² in Breda. Wij brengen graag uw wensen in kaart tijdens een persoonlijke afspraak in onze winkel.

Kledingkasten met veel passie, kennis en ervaring op maat gemaakt door ons in Breda

Voor zowel advies, ontwerp, productie als levering bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u al een idee hoe de kledingkasten op maat gemaakt moeten worden? Of laat u zich graag adviseren door ons enthousiaste team? We vertalen uw wensen naar een compleet 3D-ontwerp via ons eigen tekenprogramma. Indien gewenst tekenen we uw ruimte na zodat u kunt zien of de kledingkasten perfect in de ruimte passen.

 

 

Kledingkasten van gerenommeerde merken op maat gemaakt

Binnen ons programma vindt u merken zoals Homes, Kluskens, Nolte, Winia, Vestiplan en onze eigen collectie. Oftewel, allemaal gerenommeerde merken zodat u jarenlang plezier heeft aan de kledingkasten die we voor u op maat hebben gemaakt in Breda. Geïnteresseerd in een 3D-ontwerp? Kom van woensdag tot en met zaterdag langs en laat u inspireren. Op donderdagavond zijn we extra geopend. Wel vragen we u om van tevoren even te bellen naar 076-522 8533.

Kasten