Vrijblijvende offerte

Voor elke kamer een passende kast.
Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons een bericht sturen.

Neem contact op

Home » Luxe kast op maat Breda

N

Gratis inmeet- en adviesservice

N

Vooraf een 3D-ontwerp

N

Kasten op maat

Luxe kast op maat nabij Breda


Een luxe kast op maat is niet zomaar een meubelstuk; het is een uiting van uw persoonlijke stijl en functionaliteit. Bij JongWonen Kastsystemen in Breda begrijpen we dit als geen ander. Wij helpen u om uw visie op elegant wonen te realiseren met een kast die perfect past bij uw interieur en wensen.

 

Keuze uit een standaardoplossing of maatwerk bij onze kastenspeciaalzaak in Breda

U bent van harte welkom in de showroom van onze kastenspeciaalzaak in het centrum van Breda, die tevens snel en goed bereikbaar is vanuit Tilburg. In de showroom van dé kastenspecialist van wel 1000 m² vindt u een standaardassortiment met uiteenlopende merken. Kies bijvoorbeeld voor een mooie kast van ABC Reoler, Battistella, Elfa, IstareLundia of Softline. Kiest u liever voor een maatwerkoplossing met alle vrijheid om zelf de afmetingen, het materiaal en de kleuren te bepalen? Dan helpen we u graag op de volgende manier:

  • Tijdens een kennismakingsgesprek luistert een kastendeskundige naar de wensen en verwachtingen voor uw nieuwe kast en ontvangt u persoonlijk advies;
  • Onze tekenaars gaan vervolgens aan de slag met een 3D-ontwerp, zodat u een impressie ontvangt van het eindresultaat;
  • We stellen een vrijblijvende offerte voor u op;
  • Als de kast naar wens is, wordt deze op maat geproduceerd en haalt u deze vervolgens op bij onze kastenspeciaalzaak in Breda, nabij Tilburg, of leveren wij deze bij u thuis.

 

Ontdek de mogelijkheden en bezoek onze showroom

Het creëren van uw ideale luxe kast op maat begint met inspiratie. We nodigen u van harte uit in onze kastenwinkel. Hier kunt u diverse designs en opstellingen bekijken, materialen voelen en direct advies krijgen van onze specialisten. Laat uw dromen werkelijkheid worden en kom vandaag nog langs om een luxe kast op maat te bestellen.

 

Kasten