Vrijblijvende offerte

Voor elke kamer een passende kast.
Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons een bericht sturen.

Neem contact op

Home » Meubels op maat Breda

N

Slaapkamerkasten

Van schuifdeurkast tot commode, wij maken het voor u!

N

Uitgebreid

Alles wat met opruimen in huis te maken heeft kunnen wij U leveren!

N

Parkeren

Er is gratis parkeergelegenheid aan de achterzijde van onze showroom!

Meubels op maat in Breda


 

Wilt u meubels op maat laten maken bij ons in Breda? JongWonen Kastsystemen biedt standaardoplossingen en meubels op maat aan. Bekijk ons assortiment online of kom langs in onze grote showroom in Breda. Hier vindt u meer dan 1000 m² aan interieurinspiratie. Bent u naar iets specifieks op zoek of heeft u nog geen idee? Ons team staat altijd voor u klaar!

 

Meubels op maat voor woning en kantoor van onze winkel in Breda

Betreedt u binnenkort uw nieuwe kantoorpand of woning? Natuurlijk wilt u dat uw meubels geheel aan uw wensen voldoen. Daarom is het verstandig om deze op maat te laten maken. Het begint allemaal met een bezoek aan onze kastenspeciaalzaak. Eén van onze specialisten gaat met u om tafel zitten om uw wensen en verwachtingen te bespreken. Het is tevens mogelijk om uw ruimte op te laten meten met onze gratis inmeetservice. Hebben we een duidelijk beeld gekregen? Dan maken we via ons eigen tekenprogramma een 3D-ontwerp zodat u een helder totaalbeeld krijgt van de nieuwe inrichting.

 

Maak een afspraak

Wilt u meubels op maat door een kastenexpert in Breda laten maken? Dan is het verstandig om van tevoren een afspraak te maken zodat we voldoende tijd voor u inplannen. Dit doet u eenvoudig door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar 076-522 8533. Ook voor vragen of het opvragen van meer informatie over bijvoorbeeld onze werkwijze bereikt u ons via eerdergenoemd telefoonnummer.

 

Kasten