Vrijblijvende offerte

Voor elke kamer een passende kast.
Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons een bericht sturen.

Neem contact op

Home » Schuifdeurkast op maat Breda

N

Slaapkamerkasten

Van schuifdeurkast tot commode, wij maken het voor u!

N

Uitgebreid

Alles wat met opruimen in huis te maken heeft kunnen wij U leveren!

N

Parkeren

Er is gratis parkeergelegenheid aan de achterzijde van onze showroom!

Schuifdeurkast op maat in Breda


Wilt u een schuifdeurkast op maat laten maken bij ons in Breda, nabij Tilburg, bijvoorbeeld voor uw woonkamer, badkamer of slaapkamer? Of bent u onlangs eigenaar van een nieuw kantoorpand in Breda geworden en wilt u het archief in schuifkasten op maat opbergen? De mogelijkheden zijn eindeloos bij JongWonen Kastsystemen. Al meer dan 50 jaar voorzien wij particuliere en zakelijke klanten in Breda en omgeving van prachtige opbergsystemen, waaronder ook een op maat gemaakte kast met schuifdeuren. Wat mogen wij voor u betekenen?

 

Een schuifdeurkast op maat laten maken in Breda, nabij Tilburg

Wanneer u geïnteresseerd bent in het laten maken van een schuifdeurkast op maat, vragen wij u om langs te komen in onze showroom in het stadscentrum van Breda, tevens goed bereikbaar vanuit Tilburg. We gaan samen om tafel zitten en bespreken uw wensen. Heeft u nog geen idee? Maak dan gebruik van de expertise en unieke ideeën van onze interieurspecialisten. Zodra uw wensen en verwachtingen in kaart zijn gebracht, ontvangt u in onze winkel in Breda een 3D-ontwerp van de op maat gemaakte kast met schuifdeuren. Indien gewenst kunnen we zelfs de beoogde ruimte inclusief de nieuwe kasten natekenen. Gaat u akkoord met het ontwerp? Dan maken wij een heldere offerte, zodat u precies weet wat het op maat maken van schuifwanden of een schuifdeurkast voor uw woning in Breda of Tilburg gaat kosten.

 

Schuifwanden en schuifkasten op maat van bekende merken bij onze winkel in Breda

Kiest u voor JongWonen Kastsystemen in Breda voor het op maat maken van uw kast met schuifdeuren? Dan kiest u voor kwaliteit. Zo hebben wij enkel gerenommeerde merken in ons assortiment opgenomen. Denk bijvoorbeeld aan Nolte, D-Tec, Clei, Arredokit en Avanti. Maar we hebben ook een eigen JongWonen-collectie samengesteld. Bekijk ons assortiment alvast online of doe inspiratie op in onze showroom. Hier in Breda laat u naast schuifkasten en schuifwanden ook de volgende kasten op maat maken:

Wat uw opbergwensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat u een droomkast ontvangt. Of dit nu een op maat gemaakte boekenkast is of een ander soort kast.

 

Bezoek onze showroom met gratis parkeren

Tijdens uw bezoek aan onze grote showroom van 1000 m² betaalt u geen parkeerkosten. Wel is het belangrijk om aan de achterzijde aan de Donkvaart te parkeren. Bel even aan en wij halen de kettingen weg zodat u gratis kunt parkeren. Let wel op, want aan de voorzijde in de winkelstraat Haagdijk is het betaald parkeren. Heeft u een vraag een aan onze medewerkers in Breda over onze schuifwanden, schuifkasten of een kast met schuifdeuren op maat? Neem gerust contact met ons op via 076-522 8533. De medewerkers van ons bedrijf vertellen u graag meer over de mogelijkheden betreft ons maatwerk.

 

Kasten