Vrijblijvende offerte

Voor elke kamer een passende kast.
Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons een bericht sturen.

Neem contact op

Home » Schuifdeurkast op maat Breda

N

Slaapkamerkasten

Van schuifdeurkast tot commode, wij maken het voor u!

N

Uitgebreid

Alles wat met opruimen in huis te maken heeft kunnen wij U leveren!

N

Parkeren

Er is gratis parkeergelegenheid aan de achterzijde van onze showroom!

Schuifdeurkast op maat Breda


Wilt u een schuifdeurkast op maat laten maken bij ons in Breda nabij Tilburg, bijvoorbeeld voor uw woonkamer, badkamer of slaapkamer? Of bent u onlangs eigenaar van een nieuw kantoorpand geworden en wilt u het archief in schuifkasten op maat opbergen? De mogelijkheden zijn eindeloos bij JongWonen Kastsystemen. Al meer dan 50 jaar voorzien wij particuliere en zakelijke klanten van prachtige opbergsystemen, waaronder ook op maat gemaakte kasten met schuifdeuren. Wat mogen wij voor u betekenen?

Een schuifdeurkast op maat laten maken in Breda nabij Tilburg

Wanneer u geïnteresseerd bent in maatwerk, vragen wij u om langs te komen in onze showroom in het stadscentrum van Breda. We gaan samen om tafel zitten en bespreken uw wensen. Heeft u nog geen idee? Maak dan gebruik van de expertise en unieke ideeën van onze interieurspecialisten. Zodra uw wensen en verwachtingen in kaart zijn gebracht, ontvangt u van ons een 3D-ontwerp van de op maat gemaakte kast met schuifdeuren. Indien gewenst kunnen we zelfs de beoogde ruimte natekenen inclusief de schuifdeurkasten op maat. Gaat u akkoord met het ontwerp? Dan maken wij een heldere offerte, zodat u precies weet wat het op maat maken van schuifwanden of schuifdeurkasten gaan kosten.

Schuifwanden en schuifkasten op maat van bekende merken

Kiest u voor JongWonen Kastsystemen voor het op maat maken van uw kast met schuifdeuren? Dan kiest u voor kwaliteit. Zo hebben wij enkel gerenommeerde merken in ons assortiment opgenomen. Denk bijvoorbeeld aan Nolte, D-Tec, Clei, Arredokit en Avanti. Maar we hebben ook een eigen JongWonen Collectie samengesteld. Bekijk ons assortiment alvast online of doe inspiratie op in onze showroom. Hier in Breda nabij Tilburg vindt u naast op maat gemaakte schuifkasten en schuifwanden ook:

Wat uw opbergwensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat u een droomkast ontvangt. Of dit nu een op maat gemaakte boekenkast is of een kast met schuifdeuren.

Gratis parkeren

Tijdens uw bezoek aan onze grote showroom van 1000 m² betaalt u geen parkeerkosten. Wel is het belangrijk om aan de achterzijde aan de Donkvaart te parkeren. Bel even aan en wij halen de kettingen weg zodat u gratis kunt parkeren. Let wel op, want aan de voorzijde in de winkelstraat Haagdijk is het betaald parkeren. Heeft u een vraag een aan onze medewerkers over schuifwanden of schuifkasten op maat? Neem gerust contact met ons op via 076-522 8533. De medewerkers van ons bedrijf in Breda nabij Tilburg vertellen u graag meer over de mogelijkheden betreft het op maat maken van een schuifdeurkast.