Vrijblijvende offerte

Voor elke kamer een passende kast.
Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons een bericht sturen.

Neem contact op

Home » Steel look deuren

N

Slaapkamerkasten

Van schuifdeurkast tot commode, wij maken het voor u!

N

Uitgebreid

Alles wat met opruimen in huis te maken heeft kunnen wij U leveren!

N

Parkeren

Er is gratis parkeergelegenheid aan de achterzijde van onze showroom!

Steel look deuren Breda


Steel look deuren van onze winkel in Breda zijn een echte aanwinst voor uw interieur. Ze geven de ruimte waarin u ze plaatst een industrieel accent en zijn werkelijke eyecatchers. Daarnaast zijn de frames van de deuren op verschillende manieren te ontwerpen. Zo creëert u eenvoudig een unieke deur die perfect bij uw woonstijl past. Geef uw wensen door aan JongWonen Kastsystemen. Dan ontwerpen wij de steel look deuren van uw dromen.

Steel look deuren in verschillende soorten en maten vindt u bij ons in Breda

Wij bieden u diverse mogelijkheden op het gebied van steel look deuren. Zo zijn deze industriële binnendeuren in verschillende soorten verkrijgbaar. Deze prachtige deuren zijn te plaatsen als:

Hierdoor passen ze perfect bij iedere woonstijl en dus in iedere ruimte. Welke steel look deuren u ook kiest, bij ons bedrijf bent u verzekerd van maatwerk van uitstekende kwaliteit. Dit geldt voor de deuren die wij plaatsen, maar ook voor de op maat gemaakte kastoplossingen waarvoor u ons inschakelt.

Geef uw interieur een industrieel accent

Wilt u ook steel look deuren laten plaatsen in uw woning in Breda en zo een industrieel accent aan uw interieur toevoegen? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Neem contact met ons op door te bellen naar 076-522 8533 en laat ons uw wensen weten. Vervolgens ontwerpen wij de deur voor u en wordt deze na goedkeuring op maat gemaakt. Ook de plaatsing wordt door JongWonen Kastsystemen verzorgd.

Kasten