DIVERSEN

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stel je vraag

Home » Tafels

Tafels


Binnenkort volgt de Jongwonen Collectie tafels. Tafelbladen en onderstellen in diverse materialen kunt u op maat uitzoeken en samenstellen. Een unieke op-maat-formule waarbij al uw wensen gerealiseerd kunnen worden.

JONGWONEN COLLECTIE TAFELS

De Jongwonen Collectie Tafels heeft tafelbladen en onderstellen in diverse materialen, maten, kleuren, vormen. Een unieke op-maat-formule waarbij al uw wensen voor elk budget en interieur gerealiseerd kunnen worden. De kosten blijven beheersbaar, want tijdens het ontwerpen ziet u direct welke invloed bijvoorbeeld een andere materiaalkeuze heeft op het totale kostenplaatje. Elke keuze staat garant voor hoogwaardige kwaliteit. De keuze is aan u!

JONGWONEN TAFEL 1

JONGWONEN TAFEL 2

JONGWONEN TAFEL 3

KLUSKENS TAFELS

Meubels zijn mooi, maar meubels hebben ook gewoon hun functie en die moeten ze jaar na jaar behouden. Daarom ontwerpt en maakt Kluskens de meubels zelf en gebruiken ze alleen de beste, natuurlijke materialen. Kluskens meubelmakers maken de mooiste tafels, stoelen en kasten nog echt met de ouderwetse liefde voor het vak. Helemaal op maat en met materialen zoals leer, rvs, glas en massief hout zoals eiken, noten, kersen en beuken. Creëren van sfeer met behoud van functie.

KLUSKENS TAFEL 1

KLUSKENS TAFEL 2

KLUSKENS TAFEL 3

Kasten