WOONKAMERKASTEN

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stel je vraag

TV Kasten


ISTARE KASTEN

Istare is leverancier van ‘design’ op maat. Alle producten zijn ontworpen door ervaren designers zoals Henk Vos, Eric Voerknecht en ons eigen designteam. De producten zijn nagenoeg allemaal zo ontworpen dat we maatwerk kunnen aanbieden zonder dat de prijs uit de bocht vliegt. Met name TV kasten kunnen we voorzien van kleppen met speakerdoek in 30 kleuren voor de soundbar, alsmede TV zuilen met doorvoeren voor kabels en TV liften.

ISTARE KAST met SPEAKERDOEK 1

ISTARE KAST met SPEAKERDOEK 2

ISTARE KAST met TV LIFT

JONGWONEN COLLECTIE TV KASTEN

Maatwerk kastoplossingen voor elk budget, interieur en ruimte. Het werkt volgens een eenvoudig principe waarbij u volledig bepaalt hoe uw kast er uit gaat zien. Uiteraard blijven de kosten beheersbaar: tijdens het ontwerpen ziet u direct welke invloed bijvoorbeeld een andere materiaalkeuze heeft op het totale kostenplaatje. Elke keuze staat garant voor hoogwaardige kwaliteit. De keuze is aan u!

JONGWONEN TV KAST HANGEND 1

JONGWONEN TV KAST HANGEND 2

NOVAMOBILI DAY

Het programma Day van Novamobili bestaat uit strakke en speelse elementen die naar keuze staand of hangend aan te bouwen zijn. Het is leverbaar in standaard maten en in diverse materialen zoals melamine, mat gelakt en hoogglans gelakte afwerkingen. Prijstechnisch gezien door de standaard maten best een zeer interessant kastenprogramma in vergelijking tot maatwerk.